Mobirise

© Copyright 2017-2018 VoxelMC - Alle rechten voorbehouden

Hey, wat fijn dat je even de tijd neemt om naar de regels te kijken van onze server. Lees ze goed en houdt jezelf er ook aan. Zo blijft VoxelMC leuk voor iedereen.

Wasbeer

Beheerder

Reglementen
Houdt je eraan.
  Inhoud:  
Ingame reglementen.  
Tekst berichten (chat).  
Andermans spullen of gebouwen  
Claimen en gebouwen  
Omgang met je mede-spelers.  
- Stafteam  
Hacked clients (cheaten)  
Reclame  
~Discord reglementen.
Tekst berichten (chat)  
- Omgang met je medespelers  
Reclame  
                                                 
                                                                     
1 In-game reglementen.
 A: Tekst berichten.
Ook wel in-game chat, de openbare chat is bedoeld om gezellig met elkaar te kunnen communiceren, te handelen of om hulp te vragen. Toch willen we duidelijk maken dat het gebruiken van scheldwoorden NIET is toegestaan. Spammen, het snel achter elkaar berichten sturen is verboden. We houden de chat dus netjes en rustig. Het spammen van commands hoort hier ook bij.
B: Andermans spullen of gebouwen.
Iedereen heeft wel een huis of basis, op VoxelMC moet iedereen respect hebben voor andermans gebouwen. Het moedwillig slopen van andermans eigendommen is dus strikt verboden en valt onder griefing. Het stelen van spullen (food, blocks, gear etc.) valt onder griefing, dit wordt dus ook bestraft.
C: Claimen en gebouwen.
Op onze server is het claimen van een stuk land mogelijk, dit zodat iedereen beschermt is tegen invallers. Er zitten voorwaarden aan, dichtbij de spawn een groot gebied claimen is verboden. Het claimen van andermans gebouwen of land is ook verboden. Claims moeten (als er geen toestemming is) 100 blocken afstand hebben dan de claim van de ander.
D:Omgang met je medespelers.
Om het voor iedereen leuk te houden willen we dat iedereen netjes en respectvol met elkaar omgaat, het persoonlijk beledigen of aanvallen is dus verboden.
E: Stafteam
Mocht er een discussie uit de hand lopen is het beste om iemand van het team erbij te halen, in elk geval heeft een lid van ons team altijd het laatste woord. Als er een beslissing is genomen waar je het niet mee eens bent behandel je dit met een lid van het beheer, een crew lid mag bij opzet van een grote mond maatregelen nemen.
F: Hacked clients.
Hacked clients of cheats zoals Xray, kill aura, fly mods etc zijn verboden. Iedereen speelt eerlijk op de manier zoals het hoort: LEGIT. Voor vragen over mods kan je een crew member benaderen.
G: Reclame.
Het maken van reclame voor andere servers, je eigen website etc is verboden vraag bij twijfel een staflid om advies of goedkeuring. Het overtreden wordt hard aangepakt


 2 Discord reglementen. 
A: Tekst berichten / taalgebruik.
Het gebruiken van scheldwoorden in welke chat (binnen VoxelMC Discord) dan ook is verboden. Het overtreden zal gestraft worden.
B: Omgang met je medespelers
Behandel anderen zoals jij ook behandeld wil worden, heb respect voor een ander.
C: Reclame.
Het maken van reclame voor andere servers, je eigen website etc is verboden vraag bij twijfel een staflid om advies of goedkeuring. Het overtreden wordt hard aangepakt.